Udstående ører, eller stritører, antages at påvirke 1-2% af befolkningen og kan påvirke folks liv meget negativt. Børn er i særdeleshed i farezonen, da der er stor risiko for at de kan blive udsat for mobning på grund af deres ører. Også mange voksne føler sig utilfredse med hvordan deres ører ser ud, hvilket kan være ødelæggende for selvtilliden. Earfold er designet specielt til at behandle voksne og børn på syv år eller derover med udstående ører og har til formål at hjælpe dem med at få deres selvtillid tilbage.

earfoldøre

Når du ser på øret, kan du se forskellige folder og kurver. Earfold vil være mesttil gavn for mennesker med en svagt udviklet antihelisk fold, hvilket er årsagen til de fleste stritører. Men i nogle tilfælde er ørerne udstående på grund af en dyb concha (øreskål). Hvis dette er den eneste årsag til at dit ører stritter, er Earfold måske ikke rigtigt for dig. Klik her, hvis du vil læse mere om konventionel stritørekirurgi.

Hvis du vil vide om dine stritører er egnede til behandling med Earfold, skal du blot bestille tid til en forundersøgelse hos os. Konsulenten vil hurtigt be- eller afkræfte, om Earfold er det rigtige for dig.

Book en tid ved at kontakte os gennem nedenstående formular.

Kategori:
Uncategorized
Tags:
, , , ,